Elektrisch laden

Interparking rust zijn parkeergarages uit met elektrische laadpalen. U rijdt met een herlaadbare elektrische of hybride auto?

Elektrisch laden

Laadpalen

Interparking rust zijn parkeergarages uit met elektrische laadpalen. U rijdt met een herlaadbare elektrische of hybride auto? Door regelmatig uw accu op te laden, trekt u voluit de kaart van de mobiliteit. Ook al kennen deze wagens voorlopig een bescheiden succes, de vraag blijft groeien: in de voorbije twee jaar verdrievoudigde het aantal laadsessies aan specifieke laadpalen in België!

Bij Interparking hebben wij begrepen dat de parkeertijd van uw auto kan worden benut om de accu te herladen. Daarom plaatsen wij laadpalen in onze parkings. Vandaag zijn in onze Belgische parkeergarages liefst 200 laadpalen beschikbaar .

Hoe uw elektrische of hybride wagen herladen bij Interparking ?

Sinds 1 februari 2019 genieten alle klanten die in onze parkeergarages hun voertuig opladen, hetzelfde tarief: 1 cent per minuut laden, met een maximum van 5 euro per 24 uur. Na 24 uur laden begint het tarief per minuut opnieuw te lopen. 

Er zijn twee opties.

- De eenvoudigste oplossing: gebruik uw Pcard+. Uw verbruik staat dan op uw maandelijkse factuur, zoals al het geval is voor uw parkeeruren of de carwash van uw voertuig in onze parkeergarages of bij onze partners.

- Als u uw Pcard+ vergeten bent, kunt u het laden van uw accu aan de laadpaal altijd activeren met uw gebruikelijke kaart. Onze laadpalen zijn immers compatibel met alle abonnementskaarten die momenteel in België beschikbaar zijn: Blue Corner, EZ Box, New Motion enz. U heeft al zo’n kaart? U kunt ze gebruiken aan de laadpalen van Interparking. Uw verbruik komt dan op de factuur van uw provider te staan.

Waar bevinden zich parkings met laadpalen?

Neem een kijkje op onze website www.interparking.be. In de beschrijving van elke parking leest u of er eigen laadpalen aanwezig zijn. In onze parkings zijn de plaatsen voor herlaadbare elektrische en hybride wagens duidelijk afgebakend, met hun eigen kleurcode.

In de toekomst zal Interparking zijn netwerk van laadpalen blijven uitbreiden. Om optimaal op de vraag in te spelen, analyseren wij de Big Data-statistieken over laadbeurten aan publieke laadpalen. Zo identificeren wij de steden met de hoogste concentratie aan elektrische voertuigen.

Een rit naar Antwerpen?

Ontdek onze nieuwe laadeilandjes voor elektrische auto’s, duidelijk aangegeven door hun groene kleurcode en groene LED-verlichting. Een voorbeeld? In parking Horta zijn 8 plaatsen voorbehouden voor oplaadbare elektrische of hybride auto’s.

Plan uw verplaatsingen op www.interparking.be