Terug naar het nieuwsoverzicht

Groene mobiliteit

03/06/2019

De elektrificatie van onze parkeerplaatsen zit in een stroomversnelling. In Brussel tellen wij nu al meer dan 100 laadpalen voor herlaadbare elektrische of hybride voertuigen. Ze zijn gemakkelijk te herkennen: de plaatsen met een laadpaal krijgen hun eigen kleur: groen.

In welke parkings vindt u de meeste laadpalen in Brussel? Interparking liet zich leiden door de vraag van de klanten. U vindt er nu meer dan 20 in parking Grote Markt<https://www.interparking.be/fr-BE/find-parking/Grand%20Place/>, 13 in parking 2 Poorten<https://www.interparking.be/fr-BE/find-parking/2%20Portes/>, 9 in parking Gulden Vlies<https://www.interparking.be/fr-BE/find-parking/Toison%20d%20Or/> en 8 in parking Zavel-Poelaert <https://www.interparking.be/fr-BE/find-parking/Sablon-Poelaert/>.

Op onze website geeft elke beschrijvende pagina van onze parkings aan of er laadpalen zijn. Hetzelfde geldt voor onze mobiele applicatie. Binnenkort kunt u de aanwezigheid van een laadpaal zelfs opnemen in uw zoekcriteria.

Hoeveel kost dat?

U betaalt 1 cent per minuut laadtijd, met een maximum van 5 euro voor 24 uur. Na 24 uur laden begint het tarief per minuut opnieuw te lopen. Dit is een van de voordeligste tarieven in België.

Hoe uw elektrische of hybride auto herladen bij Interparking?

U heeft twee mogelijkheden.

De eenvoudigste oplossing: gebruik uw Pcard+. Uw verbruik wordt dan verrekend op uw maandelijkse factuur, samen met uw parkeertijd of carwash in onze parkings of bij onze partners.

Als u uw Pcard+ vergeten bent, kunt u het laden van uw accu’s aan de laadpaal altijd activeren met uw gebruikelijke kaart. Onze laadpalen zijn immers compatibel met alle abonnementskaarten die momenteel verkrijgbaar zijn in België: Blue Corner, EZ Box, New Motion enz. U heeft al een kaart van dit type? U kunt ze dan gebruiken aan laadpalen van Interparking. Uw verbruik wordt dan verrekend op de factuur van uw leverancier.

Meer inlichtingen over de vele voordelen van de Pcard+: www.pcard.be